Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Saturday, 25 February 2012

Cerita Tentang Kita


Hyep..
Heeee, lame dah tak update.
Fuuhhhh..
Tetibe rase nak update lepas someone tuh tanye pasal blog.
Cett, tengah rajin nih :3
 Sambil tengok Wonderpets, sambil update entry.
Hehe ;D

Hey abang!
Mohd Nabil Aidilfitri
Rindu kamu lh.
Even baru jumpe semalam.

Haha, actually teman dye tunggu bas, dye nak pergi KL.
Kebetulan semalam pergi study group, so, dye ajak jumpe sebelum dye bertolak.
Balik dari study uhh, jumpe lh dye kejap.
Dapat lh borak kejap, dalam 30 minit.
Kire okay lh.
Dengan dye tak berhenti gelak.
Tak habis-2 perli ( geng aku pakai baju Malaysia)

And kebetulan kat situ ade lh beberape group yang pakai baju 
Biru ( student IKBN kot)
Ramai.
Then dye cakap " Ouh, lawan dengan group tuh ea? Menang ke kalah? "
Sabar jela.
Tengah-2 lepak dengan dye, tetibe pulak maksu kesayangan aku call.
And...dye macam dapat tahu aku jumpe abang aku!
So, buat bodoh sudah.
And bagi lh kejap maksu aku otp dengan abang aku jap.
Okay, maksu suke menyebok -,-

Then bas dye pun sampai.
Dalam hati " Ehh, cepatnye dah nak pergi. Nak ikot abang! "
Haha, taknak cakap depan-2. 
Dye pun naek bas.
 
And try think what happen after that?!

Dye duduk dekat sit depan sekali!
Belakang driver bas.
Haha, okay, abang aku over excited ;D 
Dye cakap kalau boleh, dye nak duduk atas pangku driver bas. 
Haha, abang-2.
And memandangkan aku nih rabun (terpakse mengaku),
cepat-2 aku keluarkan spec aku.
At the same time, dye mesej.
 He said " Eyy, gemok rabun "
Hey abang, kene dekat kamu nanti baru tahu.
Lepas berape minit, bas dye pun gerak.
And aku pun text dye and cakap babai.
Dye suruh aku take care and doakan dye jumpe RN500.
Haha, dalam hati aku cakap bukan limaratus je, seribu pun boleh ;D
Kawan-2 aku pulak sebok cakap "tinggal lh dye sorang".
Haha, jahat ken korang?
Kiss karang!
Btw, aku sayang abang aku- Nabiel Eccentric.
Berani amek? Try lh kalau nak tahu ape aku buat.
Haha, aku jahat :)
Kesah pulak, hehe.
 
Okay-2, penat dah menaip.
Pen off! Babai :) 
Sayang korang!

 
 



Saturday, 14 January 2012

MY CRAZY MEMBERS


Hyep, assalamualaikum, hehe.
Okay, now nak story pasal member gile-2 aku.
Dorang nih aku dah anggap macam family sendiri.
Dorang sume nih gedik-2, dorang nih manje sayang aku tau.
Haha, lol.
Aku sayang dorang, huhu, sayang sangat.
Dorang separuh dari hidup aku woo.

Hehe, bestie bestie.
Nak tahu sape?
Korang dah tahu punye.
Okay, name dye panjang sikit.
Nur Masyitah Az-Zahra binti Rosman
And she's my twin.
Mane aku ade, kat situ lh dye nak menyebok.
Hihi, sory Masyi :P
And she's my Gendut. Lol.
Haha, aku sayang dye woo.
Aku sayang dye macam aku sayang bantal busuk aku.
Hehe :D
Nah, tengok sikit muke comel dye tuh.

                                                   *bukti kami twin :D

Dye nih single but not available.
Haha, and dye suke buat kacau.
Suke menyebok.
Haha.
Sehari tak jumpe dye tak sah.
Asal jumpe or tengok je muke dye, mesti nak gelak.
Ehh, poyo lh kau gendut.
Tampar karang.
Sayang kau gedik :*

Okay, nih pulak Wani.
Nur Syafawani binti Bujal
And dye nih yang paling tinggi dalam group aku.
Haha, susah nak kalahkan dye nih.
Cer tengok muke dye :D


Dye nih suke buat bende spontan.
Haha, tuh yang buat aku asyik tergelak jee.
And dye nih single.
Susah woo nak couple.
Haha, dye openminded.
Hee, wani, wani.
Sayang kau lh tinggi :*

Next, ceh.
Hoho, sheduck.
Okay joke.
Nurul Syahidah binti Annuar
And itik for short.
Hehe, kejam --'


Aku sayang dye.
Sebab?
Sebab dye caring.
Ape masalah aku, mesti story kat dye.
Itek, itek.
Dulu kitorang tak rapat, but sekarang rapat gil0gilo.
Hehe, pelik kan.
Aku suke susahkan dye, haha.
Jahat tak?
Ngeee, tipu jee.
Gurau okay.
Sayang kau itik gemok :P


Hah, budak kecik nih.
Arani Syahida Binti Abd Razak
Haha, perangai dye kan..
Ya ampun deh, macam kanak-2 horlick.
Heee, bile datang je perangai gile-2 dye, huhh, buat orang geram jee.
Pening seyh layan perangai gedik dye tuh :P
Haha, nak jee cubit-2 pipi kau tuh.
Kalau tak jumpe dye nih sehari, tak sah.
Tak lengkap.
Tak sempurna.
Eceh, haha.


Err, lagi sorang nih.
Hmm, sedih bile nak cakap pasal dye.
Siti Munirah Binti Kamarudin
Woi kaklong! Rindu kau lh kaklong :'(
Rindu sangat-2.
Agak-2 kau ingat kitorang lagi ke tak hah?
Hmm :/

Hope kau tak lupekan kitorang.
And hope kite dapat lekpak same-2 lagi macam sebelum nih.
Kau pun pindah last minit.
Tak sempat nak jumpe kau, tak sempat nak cakap selamat tinggal kat kau.
Belajar rajin-2 okay, jage diri kau elok-2.
Sayang kau kaklong :')

Sayang korang sangat-2!



 ......................................