Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Saturday, 14 January 2012

MY CRAZY MEMBERS


Hyep, assalamualaikum, hehe.
Okay, now nak story pasal member gile-2 aku.
Dorang nih aku dah anggap macam family sendiri.
Dorang sume nih gedik-2, dorang nih manje sayang aku tau.
Haha, lol.
Aku sayang dorang, huhu, sayang sangat.
Dorang separuh dari hidup aku woo.

Hehe, bestie bestie.
Nak tahu sape?
Korang dah tahu punye.
Okay, name dye panjang sikit.
Nur Masyitah Az-Zahra binti Rosman
And she's my twin.
Mane aku ade, kat situ lh dye nak menyebok.
Hihi, sory Masyi :P
And she's my Gendut. Lol.
Haha, aku sayang dye woo.
Aku sayang dye macam aku sayang bantal busuk aku.
Hehe :D
Nah, tengok sikit muke comel dye tuh.

                                                   *bukti kami twin :D

Dye nih single but not available.
Haha, and dye suke buat kacau.
Suke menyebok.
Haha.
Sehari tak jumpe dye tak sah.
Asal jumpe or tengok je muke dye, mesti nak gelak.
Ehh, poyo lh kau gendut.
Tampar karang.
Sayang kau gedik :*

Okay, nih pulak Wani.
Nur Syafawani binti Bujal
And dye nih yang paling tinggi dalam group aku.
Haha, susah nak kalahkan dye nih.
Cer tengok muke dye :D


Dye nih suke buat bende spontan.
Haha, tuh yang buat aku asyik tergelak jee.
And dye nih single.
Susah woo nak couple.
Haha, dye openminded.
Hee, wani, wani.
Sayang kau lh tinggi :*

Next, ceh.
Hoho, sheduck.
Okay joke.
Nurul Syahidah binti Annuar
And itik for short.
Hehe, kejam --'


Aku sayang dye.
Sebab?
Sebab dye caring.
Ape masalah aku, mesti story kat dye.
Itek, itek.
Dulu kitorang tak rapat, but sekarang rapat gil0gilo.
Hehe, pelik kan.
Aku suke susahkan dye, haha.
Jahat tak?
Ngeee, tipu jee.
Gurau okay.
Sayang kau itik gemok :P


Hah, budak kecik nih.
Arani Syahida Binti Abd Razak
Haha, perangai dye kan..
Ya ampun deh, macam kanak-2 horlick.
Heee, bile datang je perangai gile-2 dye, huhh, buat orang geram jee.
Pening seyh layan perangai gedik dye tuh :P
Haha, nak jee cubit-2 pipi kau tuh.
Kalau tak jumpe dye nih sehari, tak sah.
Tak lengkap.
Tak sempurna.
Eceh, haha.


Err, lagi sorang nih.
Hmm, sedih bile nak cakap pasal dye.
Siti Munirah Binti Kamarudin
Woi kaklong! Rindu kau lh kaklong :'(
Rindu sangat-2.
Agak-2 kau ingat kitorang lagi ke tak hah?
Hmm :/

Hope kau tak lupekan kitorang.
And hope kite dapat lekpak same-2 lagi macam sebelum nih.
Kau pun pindah last minit.
Tak sempat nak jumpe kau, tak sempat nak cakap selamat tinggal kat kau.
Belajar rajin-2 okay, jage diri kau elok-2.
Sayang kau kaklong :')

Sayang korang sangat-2!



 ......................................