Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Friday, 30 December 2011

ADIK RINDU ABANG :'(

Salam..

Okay, tak tahu nak taip ape.
Just perlukan tempat mengadu jee.
Hmm..
Dye dah takde, dah pergi jaoh dari aku :'(
And sekarang aku dah macam takde sesape.
Sumpah aku menangis tiap-2 malam sebelum dye pergi Shah Alam.
And sekarang pun aku still menangis.
Maybe korang tak tahu kot perasaan aku.
But, entah lh.
Aku macam dah orang hilang something yang berharge padahal dye just pergi untuk kerja jee.
Dye selalu ulang benda yang same bile aku nangis.
Setiap kali aku nangis, mesti dye cakap
“ Abang pergi bukan untuk seronok-2, abang nak kerje je "
“ Adik jage diri baik-2, jangan nakal-2 kat sini "
“ Belajar rajin-2, biar dapat straights A’s SPM "
“ Adik jangan sedih-2, abang takkan lupekan adik "
Okay, banyak lagi.
Tak boleh nak cakap semua, aku takleh tahan airmate bile ingat balik semua pesanan dye.

Abang, adik rindu abang.
Hmm
Adik rindu abang jentik adik :')
Rindu abang kacau adik.
Rindu abang buat lawak.
Rindu nak dengar abang nyanyi.
Rindu nak dengar abang panggil adik doraemon bile adik gelak.
Rindu semua.
Abang jage diri baek-2 k kat sane :')
Insyaallah adik jage diri adik jugak
Adik kan dah janji :')
Ya Allah, serious aku takleh tahan air mate nih.




 Dye selalu ade bile aku perlukan dye.
And lepas nih, tak tahu lh macam mane.
Sehari pun aku tak pernah kene tinggal dengan dye.


Hmm, thats all.
Dah takleh nak ingat semua tuh.
Zuraidah, you can dear.
Be tough.
Sekejap jee.
Babai all.
Take care.

5 comments:

  1. anda dijemput....



    http://mierayusof.blogspot.com/2012/01/kontest-aku-sayang-dia.html

    ReplyDelete
  2. zue , betul lah kate dy tu. dy g keje je. xpelah. dont cry-2,nt lg susah hati dy lau tau zue sedih-2 gini.. nt jumpe jugak..xmungkin dy lupe kt adik comel dy ni..walau jauh,tp dekat di hati..kan?alah,pasti dy kembali jugak suatu hari nanti.. tak kemane pun abg zue tu pegi.. believe in me,kasih sayang yang erat(mcm zue n abg zue tu) tak pernah terbelah bahagi. ingat dihati,sentiasa merindui...be tough,friend ! just smile in your day..senyum pada hari-2 anda..tawamu adalah penyeri hidupnya,my friend.. :)

    ReplyDelete
  3. Insyaallah, I'll try my friends.
    Thanks kak Zai :')

    ReplyDelete
  4. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete

Jemput comment yee, satu pun jadi lah. Hihi