Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Tuesday, 27 December 2011

COPYCAT? SUKENYE! -,-

Hyep!
Morning, evening, night.
Hihi, nonsense -.-
Actually tengah bosan, and tetibe jee jari nih rajin sesangat nak menaip..

 

                                                          COPYCAT

Korang pernah di-copycat or korang yang Copycat orang?
Hihi :D
Err, aku suke? Sorry.
Tidak same sekali :P


Kalau boleh, nak jee aku hentak kepale dorang gune tukul besi -.-
( Macam boleh ) Hehe..

Hmm, aku takde lh benci sangat, just tak suke jee orang yang Copycat nih.
 Kalau yee pun nak copy, bagitahu jee.
Insyaallah aku tak marah :)
Cer buat, cer buat. Hehe.
Okay-2, maaf lh kalau korang terase.
Tak mention sesape pun okay :)
Take note dear friends.

2 comments:

  1. sangat suke dengar lagu dekat blog ko..sweet sangat....anyway rinduu korang...
    syed nazreen-1rk1

    ReplyDelete
  2. Heee, thanks :) Rindu kau gak ;)

    ReplyDelete

Jemput comment yee, satu pun jadi lah. Hihi