Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Thursday, 22 December 2011

ALHAMDULILLAH.. (PMR)



Salam.. 

22/12/2011
Korang mesti tahu kan ape jadi dengan tarikh nih?
Hmm, yee, nih lh tarikh
Untuk PMR candidates dapat result dorang, termasuk aku.

Alhamdulillah, aku dapat result baik even tak dapat 8A
Nak tahu aku dapat berape?
Err, aku tak sepandai korang :')

7A 1B


Sejarah yang dapat 
Aku memang lemah Sejarah.
Hee~
Okay, memang result nih okay.
Tapi aku kecewa dengan diri aku kot, tah lh.
And ramai dah bagi nasihat kat aku, cakap aku punye result dah kire bagus.
Terutame dye nih..






Dari aku lepas amek result tadi, dye tak henti-2 bagi nasihat.
Sampai sekarang.
And dye cakap

"Adik bukan tak pandai, syukur ape yang adik dapat. Percaye lh, tu yang terbaik untuk adik. Tuhan dah rancang yang lebih baik untuk mase depan adik. Percaye pade tuhan, tuhan suke orang yang kuat.. "

" SPM yang buktikan kat semua.. "

Dye banyak bagi nasihat and tuh antare nasihat dye kat aku.
 Thanks abang :')
Insyaallah adik ingat semua tuh.

Now, taknak sedih-2, family aku pun happy bile tahu aku dapat result tuh.
Hehe, syukur sangat-2!

Kepade kawan-2 aku yang dapat 8A, congrate k!
Happy tengok korang tadi.


Kawan-2 yang lain pun same, jangan sedih-2 k.
SPM nanti korang buktikan yang korang boleh buat.
Insyaallah boleh.
AMIN.

And one more, goodluck untuk Form2
student, tahun depan korang punye turn pulak.
Heee, habes lh korang :P


Okay, babai.. 

6 comments:

  1. Hoho , Saye Takk Sedia Lagi PMR tahun Dpan . Cm Tak Caye Jerk Dh Nk Amekk PMR , Hehe . Btw , Congrate (!)

    ReplyDelete
  2. Haha, habeslah dye nanti. Takpe, takyah risau. Adik boleh punye, chaiyokk!

    ReplyDelete
  3. Thanks zaty :') You too. Congrate, teruskan usaha k, SPM buat lagi baek :)

    ReplyDelete
  4. Thanks Wani :') Kau pun, congrate coz dapat straight A's

    ReplyDelete

Jemput comment yee, satu pun jadi lah. Hihi