Welcome To My Blog. Thanks For Visited. I Love You :)

Sunday, 11 December 2011

KAWAN, KAWAN, KAWAN!

Assalamualaikum and hey stalker!
Hihi, rindu korang, haaaaa….
(Okay, tahu korang tak rindu kite kan? )
Lame dah kan aku tak update blog, tetibe tadi tangan nih rase nak menaip pulak.
Then, teros bukak blog.

Hmm, actually tak tahu nak update entry pasal ape, heeee~
Bosan nih, hmm.
Jap-2, nak tanye korang something.
Korang penah tak ade kawan yang lupe kawan sendiri?
Okay, tanye jee.
Nak tahu.
Halaaaa, aku? Memang ade punsss -,-
But, rasenye takpe lh kot, biarkan dye dengan dunie dye.
Sape tak sedih kan kalau ade kawan yang lupekn kawan sendiri.
Bak kate Masyi, " memang untung kan ade kawan yang cepat lupe kawan nih" .
Sedih betol :’(
Time susah baru lah terkedek-kedek nak cari kite -.-
Kawan-2, takpe lah, kite redha…
Kan Masyi? :’)



Okay, dye nih BESTFRIEND kite!
And kitorang seriuosly kecik hati dengan someone nih.
Kawan kami jugee :')

Hmm, siape dye? Okay, secret.
And, for you dearest friend....
 Kalau rase-2 awak dalam keadaan susah, carilah kite yee.
Daaaaaaaaaa……… K
Maybe awak dah lupekan kawan-2 awak kot.
No comment, tak baek buat andaian sendiri.
Tapi kan awak, awak tahu tak berape ramai dah kawan awak kecik hati dengan awak?
Takpe lah, awak belum sedar lagi tuh.

Errrr, Zuraidah-2, sudah-2 lh tuh fikirkan pasal kawan yang lupekan kawan sendiri tuh.
Pernah ke dye amek kesah pasal awak?
Hmm, sedih kan dapat kawan cam nih.

Okay-2, stop it Zuraidah!
Tak payah sedih-2!
Smile dear..
Okay, smile now :)
And, korang-2, jangan terase kay.
If korang terase, kite nak mintak maaf, and
kalau tak puas hati, inbox FB kite kay :')
Haa, dah! Rasenye sampai sini jee kot.

Okay..
Babai dear...
Btw, I Love You Like A Love Song Baby :') 


7 comments:

  1. it's okay zue. dont sad-2 laah. . kawan lupe kawan? mesti sume penah alami. . so, just enjoy this life. . dengar lagu mr. simple tak? try faham lagu tu. . memang best !!! ~ syg zue. .

    ReplyDelete
  2. Hmm, insyaallah, btw, tengs. love you too :')

    ReplyDelete
  3. saye pom rmai kwan camtue...nk wat camner. kte xley nk ubh diri seseorang tue....

    ReplyDelete
  4. yee sayang, betol, realiti :')

    ReplyDelete
  5. saya pon ada kawan lupa kawan.
    untung la dia senang je lupekan kawan dia.
    kita ni asyik teringat je kat dia..
    haiissyy..

    ReplyDelete
  6. Yup, same lh kite. But redha jela, nak buat macam mane kan? hmm

    ReplyDelete
  7. btw sje je mnyibuk sbena nye.. hehehe..law ad kwn cm tu. xpyh ler lyn ag... sbb bile kite dh ade tanggungjawab kite perlu lh lakukan nye dngn sndiri tanpe kwan ag.. kn2.. idup mmg x pnh adill.. ingat tuu ye..:)

    ReplyDelete

Jemput comment yee, satu pun jadi lah. Hihi